Γεια σου Θανάσαρε!!!…

Oργή Θανάση Γιαννακόπουλου κατά του γανυμήδη στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου και στην κλήρωση των διαιτητών της Α1: “Δεν θα με πιάσετε μ@λ@κ@! Εγώ έχω γ@μήσει έξι φορές την Ευρώπη!”

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε με πως οι “πράσινοι” από την πλευρά τους δεν πρόκειται να ανεχτούν σε καμία περίπτωση να μην γίνει σωστή διαχείριση της διάθεσης των εισιτηρίων, απειλώντας ακόμα και με τη μη παρουσία της ομάδας στο παρκέ.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ κατά την είσοδό του στην αίθουσα είπε: “Εγώ ήρθα εδώ γιατί σέβομαι τους θεσμούς και τις αρχές. Σέβομαι και την Ομοσπονδία. Σε αντίθεση με άλλους που δεν είναι πουθενά”, δείχνοντας από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του.

Εκείνη την ώρα τον διέκοψε ο εκπρόσωπος του γανυμήδη λέγοντας: “Είμαι ο γενικός διευθυντής του οσφπ”, για να πάρει την άμεση απάντηση: “Εσύ θα μιλάς μόνο όταν σου δίνω τον λόγο”. Οι τόνοι ανέβηκαν και άλλο μόλις η συζήτηση πήγε στο θέμα των εισιτηρίων και το ποιος θα τα δώσει. Τότε, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άστραψε και βρόντηξε.

“Αν δεν δώσετε τα εισιτήρια στον Παναθηναϊκό είμαι αποφασισμένος να μην κατεβάσω ούτε την ομάδα. Εγώ είμαι από τη Σπάρτη, φοράω παντελόνια και τηρώ τον λόγο μου, σε αντίθεση με άλλους που φοράνε φουστίτσες. Κάντε ό,τι θέλετε. Φορέστε ό,τι μπλουζάκια θέλετε. Φέρτε τον Γκόντα και τον Χριστοδούλου ή όποιον άλλο ξένο διαιτητή θέλετε να σφυρίξει. Εγώ δεν θα κάνω κολομπαλίκια ούτε θα με πιάσετε μ@λ@κ@ όπως πέρσι.

Πέρσι, που είπαμε να μην μπει κανένας χουλιγκάνος, ο οσπφπ έδωσε όλα τα εισιτήρια στη Θύρα 7 και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο Τροκαντερό στον τελικό του βόλεϊ εγώ είχα βάλει παιδάκια και εσείς είχατε βάλει μέσα τους χουλιγκάνους και πήγαν να με λιντσάρουν. Τα εισιτήρια φέτος θα πάνε στα χέρια του Παναθηναϊκού. Γιατί είναι δικαιοδοσία του Παναθηναϊκού και εγώ μ@λ@κ@ς δεν πιάνομαι”, είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Εκείνη την ώρα ο εκπρόσωπος του γανυμήδη είπε προς τον κ. Βασιλακόπουλο: “Παρακαλώ κύριε πρόεδρε συντονίστε τη συζήτηση δεν γίνεται να μιλάει μόνο ο κύριος Θανάσης”.

Η απάντηση του προέδρου της ΕΟΚ ήταν άμεση: “Δεν θα μου πεις εσύ πως θα συντονίσω τη συζήτηση”. Αμέσως μετά ο κ. Βασιλακόπουλος ρώτησε τον αστυνομικό διευθυντή κ. Τρίγκα αν πέρυσι έγινε ταυτοποίηση προσώπων. Εκείνη την ώρα αντί να απαντήσει ο αστυνομικός διευθυντής απαίτησε να βγουν έξω οι δημοσιογράφοι.

Οσον αφορά στα εισιτήρια, οι δύο ομάδες θα πάρουν από 900 κάτι που θα επικυρωθεί την προσεχή Τρίτη στη σύσκεψη ασφαλείας.

Χαμός..

Το… σόου του Θανάση Γιαννακόπουλου συνεχίστηκε και στην κλήρωση των διαιτητών της Α1, όπου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον αντιπρόεδρο του γανυμήδη.

“Στον οσφπ ο ένας διαιτητής δεν κάνει, ο άλλος τους φταίει. Να γίνετε πιο αυστηροί. Όποιος νομίζει πως με νταηλίκι μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, είναι γελασμένος. Εγώ έχω γ… την Ευρώπη έξι φορές!”, είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Leave a Reply