ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ..


ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ;

ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ..

ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;

 
Ο φίλος του Κόκκαλη αποχωρεί, τουλάχιστον έτσι μας λέει..
Ο Τζίγγερ, με δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ, καθιστώντας τις μετοχές του αδρανείς και ανενεργείς.
Ο αποτυχημένος πλέον, Γιάννης Βαρδινογιάννης, η χαρά του γαύρου, ο άνθρωπος που κατά την διάρκεια της θητείας του άφησε τον Παναθηναϊκό απροστάτευτο από την λαίλαπα των Κόκκαλη και Μαρινάκη και που άφησε τον γαύρο ανενόχλητο να λύνει να δένει και να κλέβει δεκατρία από τα δεκαπέντε πρωταθλήματα, μ’αυτά και μ’αυτά μπορεί να χαρακτηριστεί, ως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης χρεώνεται, μεταξύ πολλών άλλων, για το ότι άφησε την ομάδα απροστάτευτη στην Ριζούπολη καθώς επίσης χρεώνεται με το ότι δεν κατάφερε ούτε για μια στιγμή -ούτε καν τώρα- να μιλήσει στην καρδιά, στο συναίσθημα των φίλων του Παναθηναϊκού.
Στο καλό λοιπόν αποτυχημένε. Αν και ακόμα τη γωνιά δεν την έχεις αδειάσει, αυτό είναι ένα θετικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

1 comment for “ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ..

  1. roulalas
    September 6, 2011 at 2:51 am

    Λοιπόν όταν δεν θέλεις να “προστατεύεις” την ομάδα παρασκηνιακά όπως είπες, η άλλη λύση είναι να χώνεις λεφτά! πράγμα που δεν το έκανες ποτέ Γιαννάκη! Δεν θέλανε μόνο οι συνδεσμητες να φύγεις! το θέλανε όλοι όσοι θέλουνε τον ΠΑΟ δυνατό!!! Βγενοπουλε στείλε και συ τις μετοχές σου στο ίδιο δικηγορικό γραφείο που τις έστειλε ο τζιγκερ και μην σε ξανακουσουμε ούτε εσένα ποτέ ξανά! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΥΠΉΡΧΕ ΠΟΛY ΠΡΙΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚA ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΆ! Ενδεικτικά να αναφέρω ότι την ποιο μεγάλη μέρα στην ιστορία του συλλόγου την ζήσαμε πριν τους Βαρδινογιαννηδες! Τζιγκερ τώρα εξηγούνται πολλά με τις ευχαριστίες σου… στον κοκκαλη… στον βυντρα… 800 χιλιάρικα ήταν αυτά.. Ευχαριστούμε την οικογένεια για τα πρώτα 15 χρόνια στο τιμόνι…

Leave a Reply